Referenser

Slitage

Vi har fältmässigt provat våra dubb under snart 6 år, och bara fått positiva omdömen!
Här nedan ses resultatet av en sådan test:

"Efter sju månaders körning, 600 timmar på asfalt, har konstaterats att INGEN dubb har lossnat, ALLA hårdmetallspetsarna fanns kvar i dubbarna, samt det viktigaste, ALLA dubbarna gick att demontera med den medskickade specialhylsan. Detta visar att MaxiGrip klarar de mest extrema förhållanden, de sitter betydligt bättre i gummit än traditionella dubbar och att de går att demontera på ett enkelt sätt för att senare kunna återanvändas igen."

James Larden

James Larden är verksamhetsledare på Canada Brewster Inc. i Columbia icefield, Alberta. Här rullar 22 gigantiska turistbussar uppför bergen i guidade rundturer. James har under två säsonger dubbat med MaxiGrip skruvdubb och är mycket imponerad av resultatet. Detta ger oss ett säkert och alldeles nödvändigt grepp då vi ska transportera turister i denna fantastiskt vackra, men svårtillgängliga natur. Däcken dubbas med HM30 och åtgången är ca 200 dubb/ däck.

 

Lars-Johan Edh rekommenderar MaxiGrip!

Lars-Johan Edh Lars-Johan Edh har en imponerande samling av pokaler i sin ATV/skoterbutik i Jämtland. Titlar som flerfaldig SM mästare i skoter, nordisk mästare samt en EM titel vittnar om att här jobbar ett proffs, med en gedigen erfarenhet av hur man bäst tar sig fram på snö och is. Lars-Johan har under flera säsonger använt MaxiGrip dubb på samtliga av sina fordon och är mycket nöjd! Dubben är lätt att montera säger han ,och de sitter kvar och ger ett mycket bra grepp. Band till fyrhjulingar kommer stort just nu, och de är ofta försedda med förborrade hål. Här går utmärkt att montera MaxiGrip dubb och Lars-Johan rekommenderar 150 sats dubb till 4 band eller till lika många hjul.

Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2005 - 2022 Niso Tech AB